Ziyech over Nouri: 'Blijft een moeilijk onderwerp om over te praten'

sport
0
16 sep '17
Gedurende een diepte-interview met Ajax TV kwam ook de situatie van Abdelhak Nouri ter sprake.

Hakim Ziyech is en was heel erg begaan met Abdelhak Nouri nadat de speler in kwestie door hartfalen blijvende hersenschade opliep. Tijdens een gesprek met Ajax TV kreeg de 24-jarige Marokkaanse international het onderwerp nog maar eens voorgelegd.

Ziyech zegt er het volgende over: "Het blijft een moeilijk onderwerp om over te praten. De eerste dagen dat hij nog in Oostenrijk verbleef hadden we nog hoop dat het goed zou komen met hem en die hoop hebben we nog steeds, maar toen we het verschrikkelijke nieuws hoorden hebben we wel een paar weken nodig gehad om het te verwerken.

Bij familie en vrienden vind ik mijn steun. Ik ben ook al vaak bij de familie Nouri langs geweest. Het blijft een moeilijk onderwerp om over te praten, telkens als je daar komt""

Situatie Nouri nu

Abdelhak Nouri verblijft momenteel nog steeds in het AMC, het ziekenhuis waar hij meteen na de vlucht vanuit Oostenrijk naar werd overgebracht. Zijn situatie lijkt, op basis van de laatste berichtgeving, onveranderd. De hersenschade die de 20-jarige speler op zou dusdanig ernstig zijn dat kans op herstel op nihil werd gesteld door de artsen.

Photocredit: Inside Ajax, Ziggo

© Redactie 2017
ziyech
nouri
ajax
interview
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?