80.000 bezoekers bij Open Dagen van Marokkaanse politie (video)

marokko
4
19 sep '17
De Marokkaanse politie hield voor de eerste keer in de geschiedenis Open Dagen en dat trok veel bezoekers aan.

Het aantal bezoekers aan de Open Dagen bedraagt ongeveer 80.000, meldt het directoraat-generaal voor de Nationaal Veiligheid (DGSN).

DGSN organiseerde de eerste editie van hun Open Dagen van 14 t/m 16 september in Casablanca. Het werd georganiseerd op de internationale beurs van Casablanca met het thema: "Nationale Veiligheid: Verbintenis en Loyaliteit".

Er werden 17 thematische stands opgezet om het bewustzijn te vergroten en te informeren over de verschillende functies en afdelingen van DGSN.

Er was een educatieve en entertainment-ruimte opgericht voor kinderen, evenals een museum met verschillende periodes in de geschiedenis van DGSN en een ruimte voor de tentoonstelling van diverse moderne beveiligingsapparatuur.

Bijna 105 demonstraties werden uitgevoerd in verschillende specialiteiten, waaronder technieken van zelfverdediging en vechtkunsten, synchronisatie van motoragenten en technieken voor de bescherming van bekende persoonlijkheden.

Dit evenement werd ook gekenmerkt door de facilitering van vier conferenties over verschillende veiligheidsonderwerpen, namelijk: mensenrechten, cybercriminaliteit, bescherming van vrouwen die slachtoffer zijn van geweld en de beveiliging van stadions en sportevenementen.

YouTube link

Videocredit: MAP

© Redactie 2017
marokko
dgsn
open dagen
politie
casablanca
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?