Casablanca: voetbalschool FC Barcelona krijgt binnenkort sterspeler op bezoek

marokko
21
20 sep '17
De nog onbekende speler zou ruim 4 seizoen voor de club hebben gespeeld, om contractuele redenen wordt zijn naam nog even buiten beschouwing gelaten.

De voetbalschool van FC Barcelona te Casablanca krijgt binnenkort hoog bezoek, zo werd duidelijk uit een persbericht van FCB Escola. De nog onbekende gast gaat van 22 tot en met 24 september ervaringen delen met de pupillen van de voetbalacademie, er zullen onder meer trainingen en handtekeningssessies gehouden worden ter gelegenheid van zijn komst. 

Wie de speler is en of hij nog steeds actief is binnen FC Barcelona is niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat hij ruim 4 seizoenen heeft gespeeld voor de Catalanen en gedurende die tijd de UEFA Champions League heeft gewonnen, 2 keer Spaans kampioen werd en zich wist te verzekeren van zowel de Spaanse als de Europese Supercup. 

Ook de mindere wijken van Casablanca krijgen speler op bezoek
Naast activiteiten binnen de voetbalschool zullen ook verschillende achterstandwijken worden aangedaan door de speler. Daar zullen dan verschillende sociale activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd. 

Photocredit: Openclipart

© Redactie 2017
marokko
casablanca
fc barcelona
voetbalschool
ambassadeur
bezoek
gasttraining
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi