El Jadida: Getrouwde vrouw betrapt op affaire door whatsapp

marokko
7
20 sep '17
Een getrouwde vrouw en haar minnaar zullen worden voorgeleid bij de rechtbank in El Jadida wegens overspel.

De officier van justitie van het gerecht in El Jadida heeft besloten een getrouwde vrouw en haar minnaar te vervolgen wegens overspel, meldt Assabah vandaag. De relatie werd per toeval ontdekt door middel van whatsapp.

De twee geliefden vielen per ongeluk in de handen van de wet, voegde de krant toe, die erop wijst dat het allemaal begon op de dag dat de vrouw haar man vroeg om haar telefoon te laten repareren.

Uit nieuwsgierigheid besloot de man om de inhoud van de smartphone te bekijken. Hij ontdekte daar tot zijn verrassing een reeks uitwisselingen op WhatsApp tussen zijn vrouw en een onbekende. De man besloot een klacht in te dienen bij de autoriteiten, vooral omdat de 120 gesprekken op de telefoon van zijn vrouw een zeer intieme uitwisseling van inhoud had, waaronder diverse gewaagde foto's.

In eerste instantie ontkende de vrouw de affaire en beweerde dat ze alleen met een onbekende had gesproken. Ze gaf uiteindelijk toe dat ze slechts één keer een seksuele relatie had met haar minnaar. De minnaar gaf toe daarentegen dat hij drie keer met zijn minnares intieme momenten beleefde.

De jonge vrouw, getrouwd in 2014 en moeder van een kind, wordt vervolgd voor overspel. Haar minnaar zal vervolgd worden voor deelname aan overspel, zoals bevolen door de officier van justitie van de rechtbank in El Jadida.

© Redactie 2017
marokko
el jadida
whatsapp
overspel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?