Deze zomer elke dag 500.000 voertuigen op snelwegen in Marokko

marokko
0
21 sep '17
De zomerperiode van 2017 zag een record aanwezigheid van voertuigen op het nationale snelwegennetwerk.

"500.000 voertuigen per dag hebben de snelwegen in de zomermaanden gebruikt," aldus Autoroutes du Maroc (ADM) in een verklaring.

Om de piektijden goed te monitoren en onmiddellijk op verzoeken van klanten te reageren had ADM een speciale applicatie, ADM Traffic, opgezet.

ADM lanceerde ook een promotie van de Jawaz-dienst (elektronisch tolsysteem) door 50% korting te geven om een vloeiende doorgang bij tolstations te waarborgen. Deze kan opgewaardeerd worden met geld en het te betalen bedrag wordt automatisch afgeschreven van het saldo bij de tolstations.

Volgens ADM is in twee maanden tijd het aantal Jawaz-klanten door dit initiatief verdubbeld en zijn er nu 170.000 klanten die gebruik maken van het systeem, meldt het nieuwsmedium h24.

Bovendien is de kwaliteit van de servicediensten van ADM-teams "mogelijk gemaakt door het verwerven van knowhow op dit gebied en de ontwikkeling van een echte klantgerichte cultuur, evenals de mobilisatie van partners die de operationele prestaties daadwerkelijk verbeteren", concludeert de verklaring.

© Redactie 2017
marokko
snelwegen
zomer
record
adm
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?