Kenitra: militair vastgehouden en mishandeld door drugsmaffia

buitenland
0
22 sep '17
Om de militair in bedwang te houden werd onder meer een stroomstootwapen gebruikt.
Vorige maand werd een Marokkaanse militair slachtoffer van een van te voren opgezette actie van een grote drugsbaron in Kenitra. Samen met nog enkele andere collegasoldaten liep men een grote groep leden van die maffiabende tegen het lijf. Het Marokkaanse medium Al Massae spreekt men een gerichte aanval op de soldatengroep, de bende zou hen zwaarbewapend te lijf zijn gegaan, gesproken wordt over zwaarden en tazers die zouden zijn gebruikt. 

Waar de meeste soldaten met de schrik vrij kwamen, werd één van hen voor langere tijd vastgehouden door de daders. Nog dezelfde dag wist men de identiteit van deze leden te herhalen en uiteindelijk arrestaties te verrichten. De vastgehouden soldaat zou flink toegetakeld zijn, met name het stroomstootwapen zou hiervoor zijn gebruikt. 

De clash escaleerde zelfs zo erg dat vanaf beide kanten het vuur zou zijn geopend. Door verklaringen van enkele arrestanten kon men later meerdere arrestaties verrichten. Echter werd ook bekend dat soldaten door diezelfde maffiagroep werden omgekocht om zo ongestoord verder te kunnen gaan met hun activiteiten. 
marokko
kenitra
militair
gijzeling
tazer
stroomstootwapen
maffia
drugs
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
chan 2018
botola pro
jamal sellami
wydad casablanca
gevangenisstraf
frmf
moskee
hamid el hazzaz
arrestatie
cybercriminaliteit
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima