Eind oktober de 10e editie van de internationale marathon van Casablanca

marokko
0
26 sep '17
Met dit jaar nieuwe afstanden, routes, een website en een mobiele applicatie!

Deze 10e editie van de internationale marathon is bedoeld voor zowel professionals als amateurs en bevat nieuwe elementen: nieuwe afstanden, nieuwe routes, een nieuwe website en de lancering van een mobiele applicatie, kondigde Casa Events aan in een persverklaring.

Naast de 3 grote evenementen (marathon, semi-marathon en relaisrace 3x7 km) biedt deze 10e editie een nieuwe afstand voor de hardlopers: het 10 km evenement. Daarnaast zal er een dag voor de marathon een speciaal hardloopevenement zijn voor kinderen van 6 t/m 13 jaar, meldt het nieuwsmedium Medias24.

Ook de website word vernieuwd, het biedt een platform aan voor online registratie en betaling. De marathon kan ook live gevolgd worden op sociale netwerken (#WeRunCasa).

Deze 10e editie heeft ook een speciale mobiele applicatie, Casa Marathon, deze is gratis beschikbaar op PlayStore en AppleStore. Deze applicatie maakt het mogelijk om praktische informatie te vinden die bestemd is voor de lopers, de vrijwilligers en de supporters.

© Redactie 2017
marokko
casablanca
marathon
internationaal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?