Toerisme: sector streeft naar minimaal 40.000 Braziliaanse toeristen voor einde 2017

marokko
1
30 sep '17
Voor het einde van het huidige kalenderjaar hoopt men op z'n minst 40.000 Braziliaanse vakantiegangers te hebben verwelkomd.
Abdellatif Achachi van de Marokkaanse overkoepelende toerismeorganisatie ONMT geeft tegenover het Marokkaanse persbureau MAP aan nog meer Braziliaanse toeristen in het land te willen en te verwachten. Afgelopen zomer steeg het aantal voor dit kalenderjaar naar maar liefst 23.700, echter denkt dat Achachi dat door de groeiende Braziliaanse economie dit aantal nog verder op kan gaan lopen. Geschat wordt nu een aantal van 40.000, wat een stijging van maar liefst 23% zou zijn in vergelijking met vorig kalenderjaar. 

Verbeterde vlieglijndiensten tussen Marokko en Brazilië
Dat Marokko voor de Braziliaanse toerist steeds aantrekkelijker wordt zou alles te maken hebben met de verbetering van en het aantal lijndiensten tussen het Zuid-Amerikaanse land. Marokko's grootste airliner, Royal Air Maroc, bracht het aantal vluchten per week van en naar Rio de Janeiro op maar liefst 7. 

Achachi deed deze uitspraken met het oog op de internationale toerismebijeenkomst die gisteren gehouden werd in Rio de Janeiro, daar was hij één van de Marokkaanse afgevaardigden.  
© Redactie 2017
marokko
toerisme
brazilie
sector
vakantie
doel
vakantieland
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi