Marrakech: Levenslange gevangenisstraf voor danseres die haar man vermoordde

marokko
2
2 okt '17
De details van de zaak zijn gruwelijk.
Het waren gruwelijke feiten die bij het Hof van Beroep in Marrakech werden blootgesteld, waardoor de danseres en haar minnaar afgelopen vrijdag tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld werden. De eerdere veroordeling bij de rechtbank van eerste aanleg werd hiermee in stand gehouden.

De danseres, genaamd Fatima, vermoordde haar man met behulp van haar minnaar in oktober 2008, rapporteert Al Akhbar vandaag. Een gruwelijke misdaad die destijds de okerstad op zijn grondvesten deed schudden.

Fatima drogeerde haar man, genaamd Ahmed, met drugs. Zij stopte onopgemerkt een pil in zijn bietensap, waarna hij na het opdrinken hiervan het bewustzijn verloor. Vervolgens belde Fatima snel haar minnaar Rachid. Rachid kwam aan met een bijl en sloeg Ahmed een aantal keer op zijn hoofd om er zeker van te zijn dat hij dood was. De horror stopt hier echter niet.

De moeder van Fatima, Hnia, sneed het lichaam van Ahmed in 17 stukken. De stukken van Ahmed's lichaam werden vervolgens in verschillende zwarte plastic zakken in verschillende districten van de okerstad verspreid. De danseres en haar minnaar zijn tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld, de moeder Hnia niet, omdat zij zelfmoord pleegde in haar huis in Tameslouht voordat het proces begon.
Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2017
marokko
marrakech
moord
levenslang
danseres
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi