Graf leeggehaald en verruild voor graf van onlangs overleden vrouw

marokko
4
3 okt '17
Een vreemd mysterie op een begraafplaats in Marrakech.

Het verdwijnen van een graf op een begraafplaats in Marrakech heeft voor grote vraagtekens gezorgd bij de veiligheidsdiensten. Al Massae meldt dat onbekende personen het graf van een man, die bijna een jaar geleden is overleden, hebben leeggehaald en verruild hebben met het graf van een vrouw die kort geleden is overleden. Het lichaam van de eerste man is nog niet gevonden.

Al Massae meldt dat de Bab Ghmat begraafplaats in Sidi Youssef Ben Ali afgelopen zaterdag door vertegenwoordigers van de lokale overheden en veiligheidsdiensten werd bezocht. Een sterke mobilisatie die volgde op een klacht die was ingediend door de zoon van de man die oorspronkelijk in het graf lag begraven. De man, die elke week naar het graf van zijn vader kwam, wist niet wat hij zag toen de grafsteen had plaatsgemaakt voor een andere grafsteen met daarop de naam van een vrouw die op 23 september overleden was.

De veiligheidsdiensten hebben twee grafdelvers gearresteerd die op de begraafplaats werken. En zijn nog geen verdere details van de zaak bekend.

© Redactie 2017
marokko
marrakech
graf
leeg
verruild
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?