Hoofdkantoor van 'Internationale Commissie voor Solidariteit met Palestijnen' geopend in Marokko

marokko
9
3 okt '17
Het hoofdkantoor werd vrijdag geopend in Rabat.
Het hoofdkantoor van de 'Internationale Commissie van Solidariteit met de Palestijnen', die vorig jaar oktober op het 10e congres van de Solidariteitsorganisatie van Afro-Aziatische Volken (AAPSO) is opgericht, is vrijdag in Rabat geopend.

Bij deze gelegenheid verklaarde de voorzitter van de Commissie, Talea Saoud El Atlassi, dat de keuze om het hoofdkantoor van dit orgaan in Marokko te openen, de inzet van het Koninkrijk weerspiegelt. Marokko biedt doorlopende steun voor de Palestijnse zaak en voor de strijd van het Palestijnse volk voor hun legitieme rechten.

In een verklaring aan het Marokkaanse persbureau MAP benadrukte El Atlassi de belangrijke rol die dit internationale mechanisme kan spelen, bestaande uit commissies in Marokko, Rusland, Nepal, India, Sri Lanka, Groot-Brittannië, Vietnam, Tunesië, Egypte, Irak, Libanon, Bahrein en Palestina.

El Atlassi benadrukte dat deze Commissie effectieve acties zal ondernemen met de internationale gemeenschap en maatschappelijke organisaties om de strijd van de Palestijnse bevolking tegen de Israëlische bezetting te ondersteunen.
© MAP 2017
marokko
palestijnen
rabat
commissie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi