Hoofdkantoor van 'Internationale Commissie voor Solidariteit met Palestijnen' geopend in Marokko

buitenland
9
3 okt '17
Het hoofdkantoor werd vrijdag geopend in Rabat.
Het hoofdkantoor van de 'Internationale Commissie van Solidariteit met de Palestijnen', die vorig jaar oktober op het 10e congres van de Solidariteitsorganisatie van Afro-Aziatische Volken (AAPSO) is opgericht, is vrijdag in Rabat geopend.

Bij deze gelegenheid verklaarde de voorzitter van de Commissie, Talea Saoud El Atlassi, dat de keuze om het hoofdkantoor van dit orgaan in Marokko te openen, de inzet van het Koninkrijk weerspiegelt. Marokko biedt doorlopende steun voor de Palestijnse zaak en voor de strijd van het Palestijnse volk voor hun legitieme rechten.

In een verklaring aan het Marokkaanse persbureau MAP benadrukte El Atlassi de belangrijke rol die dit internationale mechanisme kan spelen, bestaande uit commissies in Marokko, Rusland, Nepal, India, Sri Lanka, Groot-Brittannië, Vietnam, Tunesië, Egypte, Irak, Libanon, Bahrein en Palestina.

El Atlassi benadrukte dat deze Commissie effectieve acties zal ondernemen met de internationale gemeenschap en maatschappelijke organisaties om de strijd van de Palestijnse bevolking tegen de Israëlische bezetting te ondersteunen.
© MAP 2017
marokko
palestijnen
rabat
commissie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
gabon
vriendschappelijk
turkije
libië
syrië
oujda
golaso
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi