Ait Ourir: Drie mannen doen poging tot overval op gepantserde wagen

marokko
0
5 okt '17
De mannen gebruikten zwaarden en traangas tijdens hun aanval.

Drie mannen, met een capuchon over hun hoofd getrokken, probeerden een gepantserde wagen te overvallen bij Ait Ourir, 36 km van Marrakech. De aanval vond plaats op de avond van 2 oktober.

Drie mannen kwamen toen aan op hun motorfietsen en probeerden een gepantserd voertuig te overvallen, niet ver van een agentschap van de Banque Populaire in Ait Ourir. Al Massae meldt dat 1 van de mannen met een zwaard de bestuurder aanviel, terwijl de 2 anderen met behulp van traangas probeerde de tweede passagier van de wagen uit te schakelen.

Geconfronteerd met de weerstand van de twee passagiers van het voertuig, hadden de criminelen geen andere keuze dan te vluchten naar een onbekende bestemming.

De bestuurder van het voertuig raakte ernstig gewond aan zijn hand. Hij werd geëvacueerd naar een prive-kliniek in Marrakech om de nodige zorg te ontvangen. Een speciaal team van de Koninklijke Gendarmerie werd naar de plaats van het delict verzonden voor nader onderzoek en om te trachten de identiteit van de aanvallers te achterhalen.

© Redactie 2017
marokko
ait ourir
overval
gepantserd
wagen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?