Uitgelicht: Amrabat komt vanavond aan in Casablanca voor gesprek met de bond

sport
11
5 okt '17
De Marokkaanse voetbalbond voegt daad bij woord, de veelbesproken middenvelder zal vanavond arriveren op de luchthaven van Casablanca.

Nadat eerder deze week bekend werd dat de Marokkaanse voetbalbond FRMF om de tafel zou gaan met Sofyan Amrabat, lijkt er nu versnelling in die formaliteiten te zijn gebracht.

Het doorgaans goed ingevoerde 11'Lions Marokko Profs meldt zojuist dat de spelmaker van de Rotterdammers om omstreeks 20:30 uur Nederlandse tijd zal arriveren op de internationale luchthaven van Casablanca. Bekend is verder dat hij niet alleen afreist voor het gesprek, maar vergezeld zal worden door familie.

In het hotel waar de selectie verblijft zal hij dan in gesprek gaan met bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa. Diezelfde voorzitter die 't geflirt van de KNVB zat zou zijn geraakt en daarom dit initiatief nam om Amrabat voor Marokko behouden te laten blijven.

Op een video van de groepstraining van gisteren was al te zien dat Lekjaa de oudere broer van Sofyan, Nordin Amrabat aansprak, iets wat niet tot nauwelijks voorkomt bij trainingsstages van het Marokkaanse elftal.

Photocredit: FOX Sports NL

© Redactie 2017
amrabat
casablanca
frmf
gesprek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?