RAM: Nieuw vliegroute vanuit Marrakech naar Ouarzazate

marokko
18
5 okt '17
Een mooie verbinding die meer toeristen vanuit Marrakech naar Ouarzazate kan brengen.

Royal Air Maroc (RAM) en het Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT) hebben een nieuwe wekelijkse vlucht aangekondigd die Marrakech verbindt met Ouarzazate vanaf 11 november.

Voor de 40 minuten durende binnenlandse vlucht zal RAM een ATR72-vliegtuig inzetten met een capaciteit van 70 passagiers. De nieuwe vlucht zal drie keer per week vliegen: op dinsdag, donderdag en zaterdag.

De tickets kosten 300 dirham voor een enkele reis in de economy class (600 dirham voor een retourtje) en 600 dirham voor een enkele reis in de business class (1200 dirham voor een retourtje). Tickets zijn al te koop op de officiële website van de luchtvaartmaatschappij en de commerciële agentschappen voor het bedrijf.

Het doel hierachter is om het toerisme naar de twee bestemmingen te stimuleren. "Deze link zal de buitenlandse toerist in staat stellen hun verblijf in Marrakech te verrijken door de stad Ouarzazate te ontdekken", aldus RAM en de OMNT in een persverklaring. Toeristen krijgen hierdoor de gelegenheid om ook verschillende andere mooie plekken in de regio te ontdekken, zoals Kelaat M'Gouna, Gorges du Dades en Zagora.

© Redactie 2017
marokko
marrakech
ouarzazate
royal air maroc
onmt
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?