Overzicht: Marokko reist af naar Zwitserland, finale tegen Ivoorkust in november

marokko
2
8 okt '17
Vanmiddag reisde de selectie vanaf de internationale luchthaven van Casablanca af naar het Zwitserse Bienne voor de oefeninterland tegen Zuid-Korea.

Na de onvergetelijke kwalificatiewedstrijd van gisteravond tegen Gabon had de Marokkaanse selectie weinig tijd om na te genieten. Vanmiddag pakte het keurkorps van bondscoach Hervé Renard het vliegtuig naar Zwitserland. Aankomende dinsdag al staat er oefeninterland gepland tegen Zuid-Korea, deze zal in de Tissot Arena in Bienne afgewerkt worden om 15:30 Nederlandse tijd. 

Datum WK-kwalificatiefinale tegen Ivoorkust gewijzigd
Waar de laatste groepswedstrijd tegen de Ivorianen aanvankelijk op de zesde van komende maand gepland stond, weten we nu dat deze 5 dagen later plaats gaat vinden. Dat deelde bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa vanmiddag mee aan het Marokkaanse RadioMARS. De aftrap voor dit allesbeslissende duel is om 18:30 (Nederlandse tijd), het speeltijd is Stade Félix Houphouet-Boigny te Abidjan. Welke zenders deze laatste stap richting het WK in Rusland uit gaan zenden houden jullie nog van ons tegoed.

© Redactie 2017
marokko
wk 2018
atlasleeuwen
hervé renard
fifa
interlands
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi