Overzicht: Marokko reist af naar Zwitserland, finale tegen Ivoorkust in november

sport
2
8 okt 19:00
Vanmiddag reisde de selectie vanaf de internationale luchthaven van Casablanca af naar het Zwitserse Bienne voor de oefeninterland tegen Zuid-Korea.
Na de onvergetelijke kwalificatiewedstrijd van gisteravond tegen Gabon had de Marokkaanse selectie weinig tijd om na te genieten. Vanmiddag pakte het keurkorps van bondscoach Hervé Renard het vliegtuig naar Zwitserland. Aankomende dinsdag al staat er oefeninterland gepland tegen Zuid-Korea, deze zal in de Tissot Arena in Bienne afgewerkt worden om 15:30 Nederlandse tijd. 

Datum WK-kwalificatiefinale tegen Ivoorkust gewijzigd
Waar de laatste groepswedstrijd tegen de Ivorianen aanvankelijk op de zesde van komende maand gepland stond, weten we nu dat deze 5 dagen later plaats gaat vinden. Dat deelde bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa vanmiddag mee aan het Marokkaanse RadioMARS. De aftrap voor dit allesbeslissende duel is om 18:30 (Nederlandse tijd), het speeltijd is Stade Félix Houphouet-Boigny te Abidjan. Welke zenders deze laatste stap richting het WK in Rusland uit gaan zenden houden jullie nog van ons tegoed.
marokko
wk 2018
atlasleeuwen
hervé renard
fifa
interlands
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al quds
real madrid
wk voor clubs
jamal ben saddik
glory redemption
rico verhoeven
al jazira
trump
eredivisie
mbark boussoufa
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
wk 2018
politie
turkije
aanslag
agadir