Nador: 230 ton aan medicijnen en medisch materiaal voor ziekenhuizen in de regio

buitenland
8
10 okt '17
De Marokkaanse minister van Gezondheid Houcine El Ouardi was zelf bij de overhandiging en bezocht een aantal nog te realiseren projecten.
Nador en enkele omringende steden in de regio werden onlangs flink ondersteund door het Marokkaanse ministerie van Gezondheid. Bij monde van de minister zelf, Houcine El Ouardi, werd het startsein gegeven voor de realisatie van een oncologiecentrum (instelling gericht op de genezing en behandeling van kankerpatiënten). In dit toekomstige gezondheidscentrum kunnen ook patiënten terecht die lijden aan de gevolgen van diabetes, psychiatrische aandoeningen en brandwonden.

Meteen hierna werden bezoeken gebracht aan andere nog te realiseren gezondheidsinstellingen in de regio. Onder meer in Zaio en Midar staan grootschalige projecten op de planning. Beide projecten die momenteel nog in de afrondende fase verkeren deelden voor ruim 150 miljoen dirham mee op de begroting. Ook is men in Driouch bezig met het opzetten van een provinciaal ziekenhuis die maar liefst 17850 vierkante meter beslaat. 

Aan het bestuur van de gezondheidsinstellingen die er nu al zijn deelde El Ouardi tijdens zijn bezoeken ruim 200 rolstoelen uit en overhandigde hij de sleutels van maar liefst 7 ambulances. 
© Redactie 2017
marokko
nador
ministerie van gezondheid
houcine el ouardi
regio
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi