Nador: 230 ton aan medicijnen en medisch materiaal voor ziekenhuizen in de regio

buitenland
7
10 okt 21:03
De Marokkaanse minister van Gezondheid Houcine El Ouardi was zelf bij de overhandiging en bezocht een aantal nog te realiseren projecten.
Nador en enkele omringende steden in de regio werden onlangs flink ondersteund door het Marokkaanse ministerie van Gezondheid. Bij monde van de minister zelf, Houcine El Ouardi, werd het startsein gegeven voor de realisatie van een oncologiecentrum (instelling gericht op de genezing en behandeling van kankerpatiënten). In dit toekomstige gezondheidscentrum kunnen ook patiënten terecht die lijden aan de gevolgen van diabetes, psychiatrische aandoeningen en brandwonden.

Meteen hierna werden bezoeken gebracht aan andere nog te realiseren gezondheidsinstellingen in de regio. Onder meer in Zaio en Midar staan grootschalige projecten op de planning. Beide projecten die momenteel nog in de afrondende fase verkeren deelden voor ruim 150 miljoen dirham mee op de begroting. Ook is men in Driouch bezig met het opzetten van een provinciaal ziekenhuis die maar liefst 17850 vierkante meter beslaat. 

Aan het bestuur van de gezondheidsinstellingen die er nu al zijn deelde El Ouardi tijdens zijn bezoeken ruim 200 rolstoelen uit en overhandigde hij de sleutels van maar liefst 7 ambulances. 
marokko
nador
ministerie van gezondheid
houcine el ouardi
regio
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al quds
real madrid
wk voor clubs
glory redemption
jamal ben saddik
rico verhoeven
achraf hakimi
trump
demonstratie
wydad casablanca
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
spanje
rabat
daesh
wk 2018
politie
aanslag
turkije
al hoceima