Hanane doet haar verhaal over beschuldigingen richting Sheikh Mohamed Fizazi (video)

buitenland
10
11 okt 20:00
De affaire houdt de gemoederen al dagen bezig, maar wie spreekt nou de waarheid?
Hanane beschuldigde de predikant Mohamed Fizazi van misbruik en dat hij haar heeft verlaten, terwijl hij beloofd had met haar te trouwen. Sinds haar beschuldiging is het haar woord tegen de zijne. De Sheikh, 68 jaar oud en 49 jaar ouder dan Hanane, ontkende de beschuldigingen tegen hem en verteld een andere versie van het verhaal in de media.

In dit interview met Télé Maroc vertelt Hanane haar versie van het verhaal. De jonge vrouw zegt dat het Fizazi was die haar op social media benaderde en haar ten huwelijk vroeg. Mohamed Fizazi zegt daarentegen dat het Hanane was die hem als eerste benaderde.

"Ik wist niet eens wie het was", zei de jonge vrouw aan Télé Maroc. "Hij stuurde me veel foto's van zichzelf, waar hij met de koning opstaat. Ik vertelde hem dat ik ongeletterd was, dat ik niet veel van het leven heb gekend, hij zou me alles gaan leren".

Vervolgens, aldus Hanane, ging Mohamed Fizazi naar haar ouders om haar hand te vragen. De jonge vrouw verklaarde dat de ontmoeting tussen de twee families goed verliep. Alleen, "zodra we over het huwelijk spraken, begon hij excuses te zoeken en zei dat ik moesten wachten".

Maar dat is nog niet alles. Hanane geeft ook toe dat zij seksuele gemeenschap heeft gehad met Fizazi, die dit zelf stellig ontkent. Hanane verklaarde zelfs dat zij zwanger was en op verzoek van Fizazi dit heeft afgebroken. "Hij vertelde me dat het niet haram was om de foetus te aborteren als deze minder dan 40 dagen oud was".

Hanane heeft als bewijs ook een video laten zien waarin ze samen op "huwelijksreis" zijn in Sidi Harazem.

Van zijn kant blijft Mohamed Fizazi de beschuldigingen tegen hem ontkennen. In zijn verdediging verklaarde hij dat hij met Hanane wilde trouwen, maar dat hij hiervan afzag, nadat hij ontdekte dat de jonge vrouw een "prostituee" is. 

Hanane beweert tevens dat zij door mannen is ontvoerd en mishandeld op bevel van Fizazi. 

De vraag die nu al dagenlang speelt is: wie zegt nu de waarheid en wie liegt er? Het Openbaar Ministerie zal het mogelijk uiteindelijk vertellen, zij hebben officieel een onderzoek geopend naar deze hele affaire.YouTube link
marokko
affaire
hanane
sheikh
bschuldigingen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al quds
real madrid
doden
wk voor clubs
trump
mbark boussoufa
eredivisie
al jazira
el othmani
netanyahu
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
wk 2018
politie
turkije
aanslag
agadir