Opmerkelijk: Feddal komt terug op keuze om te stoppen als Marokkaans-international

sport
22
11 okt 22:00
Na buiten de selectie te zijn gelaten voor de 2 kwalificatiewedstrijden tegen Mali koos de verdediger ervoor om de handdoek in de ring te gooien bij Marokko.
Een opmerkelijk bericht bracht Real Betis-verdediger Zouhair Feddal zojuist de wereld in. Via zijn social media kanalen deelt hij aan de Marokkaanse supporter mee dat hij terugkomt op zijn keuze om te stoppen als Marokkaans-international. De ex-speler van onder andere UD Levante en Deportivo Alavès deed dit toen bondscoach Hervé Renard hem niet selecteerde voor het WK-kwalificatie tweeluik tegen Mali van afgelopen zomer.

Dit schreef de 27-jarige verdediger op onder meer z'n Twitterprofiel: "De beslissing die ik een aantal weken geleden nam is er één die ik te snel heb genomen. Wat ik nu wil zeggen is dat ik voor iedere oproep opensta. Ik heb inmiddels al gesproken met de bondscoach en mijn excuses aangeboden. Mijn huidige doel is om dit team zoveel mogelijk verder te helpen."

Bij zijn club Real Betis is Feddal momenteel verworden tot basisspeler. In de Primera Division heeft hij in 6 competitiewedstrijden 2 keer het net weten te vinden.

Het is nu nog maar de vraag of Renard alsnog beroep gaat doen op de verdediger na dit akkefietje.
marokko
feddal
keuze
stoppen
terug
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al quds
real madrid
doden
wk voor clubs
trump
mbark boussoufa
eredivisie
al jazira
el othmani
netanyahu
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
wk 2018
politie
turkije
aanslag
agadir