'Tovenaar' gearresteerd in Rabat

marokko
22
12 okt '17
De 'tovenaar' bleek ook foto's in zijn bezit te hebben van enkele hooggeplaatste politiefunctionarissen.

De politie deed vorige week een verrassingsinval op het terrein waar de 'tovenaar' op heterdaad betrapt werd. Volgens het nieuwsmedium Assabah was de oplichter zwarte magie aan het beoefenen toen de politie binnenviel. Tot hun verbazing ontdekte de politie foto's van enkele hooggeplaatste politiefunctionarissen.

De man erkende dat deze foto's kwamen van wanhopige vrouwen of minnaressen die naar hem kwamen om zwarte magie op de mannen te verrichten zodat de mannen hen zouden gehoorzamen. De man wordt veel bezocht door wanhopige mensen die aan deze duivelse praktijken schuldig zijn en hiermee een van de grootste zondes verrichten.

De man heeft de aanklachten tegen hem erkend en zal daarom worden berecht voor fraude door rituelen van tovenarij en afpersing.

Sihr (zwarte magie) is een van de grootste zonden in de islam (Koran 20:69).

“Vermijd de zeven vernietigers.” De mensen zeiden: “Wat zijn deze, O Boodschapper van Allah?” Hij antwoordde:

"1. Het toekennen van deelgenoten aan Allah

2. Tovenarij

3. Het doden van een ziel die Allah verboden heeft, behalve met recht
4. Het bezit van een wees (onrechtmatig) verbruiken
5. Rente nuttigen
6. Weglopen van een slagveld
7. Onschuldige gelovige vrouwen van onkuisheid beschuldigen.”

Deze hadith van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) is overgeleverd door Abu Huraira (moge Allah tevreden met hem zijn) en staat vermeld in Sahih Muslim.

"Degene die naar een helderziende of waarzegger gaat en gelooft in wat hij zegt, voorzeker, die is ongelovig aan datgene wat naar Mohammad is neergezonden." (Overgeleverd door Ahmad (9252) en Aboe Daawoed (3904).

© Redactie 2017
marokko
rabat
sihr
zwarte magie
foto's
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?