Nieuwe luchtverbindingen geopend tussen Marokko en Hongarije

marokko
1
13 okt '17
Marokko hoopt 100.000 Hongaarse toeristen te verwelkomen in 2020.
Abderrafie Zouiten, directeur-generaal van het Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT), kondigde gisteren tijdens een persconferentie de aanstaande opening aan van twee rechtstreekse luchtverbindingen tussen Marokko en Hongarije.

Twee luchtvaartmaatschappijen zullen Marokko en Hongarije vanaf 30 oktober verbinden. Twee wekelijkse vluchten dienen Boedapest vanuit Marrakech en twee vanuit Agadir, zei Abderrafie Zouiten na een werkvergadering met Miklos Tromler, de Hongaarse ambassadeur in Marokko.

Deze vier wekelijkse vluchten worden uitgevoerd door de low-cost luchtvaartmaatschappijen Ryanair en Wizzair. Andere Marokkaanse steden bekend om hun kust, toerisme en sport, zoals Dakhla, zullen binnenkort worden toegevoegd aan de reeds aan Hongaarse reizigers aangeboden bestemmingen. Een nieuwe markt voor de bestemming Marokko, benadrukte de twee partijen op de persconferentie.

Het doel is om in 2018 ongeveer 30.000 Hongaarse toeristen te verwelkomen en dit niveau te verhogen tot bijna 100.000 toeristen per jaar tegen 2020, geeft Lefr360 te kennen.
© Redactie 2017
marokko
hongarije
toerisme
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi