Doelman Ivoorkust: ''Niet bang voor dit Marokkaanse elftal'' (video)

marokko
18
14 okt '17
Aldus de doelman die tijdens de Afrika Cup van 2017 nog te kijk werd gezet door de prachtige goal van spits Rachid Alioui.

De man onder de lat van de aankomende tegenstander Ivoorkust, Sylvian Gbohouo, ligt totaal niet wakker van de offensieve kracht van de Leeuwen v/d Atlas. Tegenover het Ivoriaanse medium Fraternité Matin blikt de 30-jarige goalie van TP Mazembe alvast vooruit op de voor allebei de landen beslissende wedstrijd van komende maand. ''Om eerlijk te zijn  ben ik totaal niet bang voor dit Marokkaanse elftal. Hervé Renard zal nu wel heel zeker na de resultaten die hij de afgelopen speelronden heeft geboekt met zijn elftal. Op 11 november zal hij toch iets anders gaan zien. Ik zie deze wedstrijd niet als een revanche voor onze uitschakeling op de Afrika Cup maar meer als een uitgesproken kans om ons te plaatsen voor het WK.''

Ten overvloede, Marokko staat op 11 november om 18:30 (Nederlandse tijd) tegenover de ploeg van bondscoach Marc Wilmots. Dit affiche zal plaatsvinden in het Stade Félix Houphouet-Boigny te Abidjan. Wedstrijd wordt verzorgd door beIN Sports, Al Aoula en Arryadia zenden alleen in Marokko uit (niet voor de internationale kijker dus). 

Bekijk hier nog eens de goal van de afgelopen Afrika Cup die voor de uitschakeling van de Ivorianen zorgde:

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=k48kk-PdWgo

Photocredit: IMG Rum

© Redactie 2017
marokko
sylvain gbohouo
ivoorkust
wk 2018
atlasleeuwen
hervé renard
abidjan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi