Badr Hari komt volgende week vrij en reist meteen naar Marokko

marokko
2
30 okt '17
Badr Hari zet zijn sportcarrière voorlopig niet op de eerste plaats zet.

Badr Hari komt waarschijnlijk volgende week vrijdag (10 november) vrij. Aan het AD meldt zijn manager Jacques de Wit dat Hari zijn sportcarrière voorlopig ‘niet op de eerste plaats zet’. "Zodra hij vrij is, zal hij afreizen naar Marokko, waar hij tegenwoordig woont en waar zijn familie is."

Dat betekent overigens niet dat Hari stopt met professioneel kickboksen, "ga er vanuit dat zijn carrière nog een vervolg krijgt’’, zei De Wit. Over de Glory rematch tegen Rico Verhoeven werden geen uitspraken gedaan.

Badr Hari begon op 3 april van dit jaar aan zijn resterende gevangenisstraf. Hari werd in oktober 2015 in hoger beroep veroordeeld tot 24 maanden cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk voor meerdere geweldsdelicten. Deze straf werd begin februari van dit jaar onherroepelijk. Hari had al een aantal maanden in voorarrest gezeten, hij moest nog iets meer dan zeven maanden van zijn straf uitzitten.

De afgelopen zeven maanden werd Hari al regelmatig buiten de gevangenis gespot,  hij mocht op verlof om 'zijn werk' te doen. Hij werd o.a. gezien in de sportschool.

© Redactie 2017
badr hari
vrij
marokko
sportcarrière
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?