Ryanair: lancering van de eerste directe luchtverbinding Boedapest-Marrakech

economie
1
31 okt '17
De eerste rechtstreekse luchtverbinding die Boedapest en Marrakech verbindt, is officieel gelanceerd op maandag 30 oktober.
Deze luchtverbinding verbindt de internationale luchthaven Marrakech Menara en de luchthaven Ferenc Liszt in Boedapest met twee wekelijkse vluchten op maandag en vrijdag.

"Met de steun van het Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT) is Marokko voor het eerst verbonden met 4 directe vluchten per week van Boedapest (naar Marrakech en Agadir), die een nieuw impuls geven aan het Marokkaanse toerisme in Hongarije, die naast andere landen van Midden-Europa een veelbelovende toeristische markt is", zei Abderrafia Zouitene, directeur-generaal van ONMT aan het Marokkaanse persbureau MAP.

Daarnaast is de lancering van de rechtstreekse vlucht tussen Boedapest en Agadir, uitgevoerd door het Hongaarse bedrijf Wizzair, gepland voor dinsdag 31 oktober.

De opening van deze nieuwe luchtverbindingen zou 30.000 Hongaarse toeristen kunnen bereiken, met als doel om deze capaciteit in 2020 te verdubbelen.

Bij de lanceringsceremonie werd een memorandum van overeenstemming ondertekend tussen ONMT en de Hongaarse Vereniging van Reisagentschappen voor het houden van hun jaarlijkse congres in Marokko in april 2018.
© Redactie 2017
marokko
marrakech
boedapest
ryanair
agadir
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
bouknadel
treinongeval
afrika cup 2019
comoren
trein
istanbul
saoedi-arabië
khashoggi
hulp
sahara
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
spanje
eredivisie
rabat
hakim ziyech
amsterdam