Twee personen gearresteerd in Casablanca voor diefstal en verkrachting

buitenland
2
1 nov '17
Een meisje werd door de politie bevrijd nadat ze bestolen was en verkracht werd.
De motorbrigade van het politiebureau Hay Hassani in Casablanca hebben twee personen gearresteerd voor betrokkenheid bij diefstal onder bedreiging van messen gevolgd door verkrachting.

Volgens een verklaring van het het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) hadden de twee betrokkenen, met behulp van een derde medeplichtige, zondag in de vroege ochtend een meisje van haar handtas beroofd. De twee personen seksueel misbruikten het slachtoffer hierna tot een motorpatrouille haar bevrijdde en de aanvallers arresteerde, aldus de verklaring.

De verdachten bedreigden de politie met grote machetes, waardoor een van de politieagenten zijn dienstwapen te voorschijn haalde. Hij hoefde deze uiteindelijk niet te gebruiken nadat het gevaar was geweken en twee van de verdachten konden worden gearresteerd.

DGSN merkt op dat het onderzoek wordt voortgezet om de derde medeplichtige van deze misdaden op te sporen. De twee aanvallers werden in het kader van het onderzoek in politiebewaring geplaatst, die onder het toezicht van de bevoegde aanklager plaatsvindt om alle omstandigheden van deze zaak te achterhalen.
© Redactie 2017
marokko
casablanca
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
ridouan taghi
israël
advocaat
benjamin netanyahu
cl
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi