Koning Mohammed VI verleent gratis toegang aan bezoekers Moulay Yaacoub Spa

buitenland
3
3 nov '17
De Koning was het niet eens met de sluiting van de spa speciaal voor zijn bezoek.

Tijdens zijn gisteren begonnen bezoek aan Fez en het naburige Moulay Yaacoub, heeft Koning Mohammed VI voor vier dagen gratis toegang verleend aan Marokkaanse en buitenlandse bezoekers in de lokale Moulay Yaacoub Spa.

De Koning arriveerde gisteren in Fez om diverse projecten te lanceren. Tijdens het meerdere keren bezoeken van de thermische baden in de Moulay Yaacoub Spa, viel het de Koning op dat er geen bezoekers waren.

Ambtenaren vertelden de Koning dat bezoekers tijdens zijn verblijf van vier dagen niet werden toegelaten, zelfs niet degenen die al eerder hadden geboekt en betaald. Dit was volgens hen uit veiligheidsoverwegingen. Tot hun verbazing was de Koning echter niet te spreken over wat hij hoorde en stelde direct de spa gratis open voor alle bezoekers.

Vanaf donderdag tot zondag kunnen bezoekers gratis toegang krijgen tot de spa, waarvan de tickets normaal gesproken 80 dirham kosten. Een lokale bron vertelde het nieuwsmedium Moroccoworldnews dat de inwoners van de stad erg verheugd zijn met de Koninklijke beslissing.

In de afgelopen maanden heeft Koning Mohammed VI diverse projecten in Fez gelanceerd, waaronder een nieuwe luchthaventerminal en de heropening van madrassa's uit de 14e eeuw die renovaties hebben ondergaan.

Photocredit: Moroccoworldnews

© Redactie 2017
marokko
fez
moulay yaacoub
spa
gratis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?