CAF Champions League: Wydad kampioen en plaatst zich voor WK voor Clubs (video)

marokko
0
5 nov '17
Oefenmeester Houcine Ammouta verstevigt nog maar eens zijn enorme staat van dienst al coach met de winst van deze continentale trofee!

Wydad Casablanca heeft na haar landskampioenschap zich ook continentaal laten gelden, de club van Houcine Ammouta kroonde zich gisteravond tot kampioen van de CAF Champions League. In een uitverkocht eigen huis was de 1-0 overwinning van gisteravond voldoende voor de trofee, in het heenduel tegen de Egyptenaren bleef men namelijk hangen op een 1-1 gelijkspel. De man die tekende voor het winnende doelpunt was Walid El Karti, diep in de tweede helft maakte hij de verlossende treffer voor de thuisploeg.

Automatische plaatsing WK voor Clubs 2017
Overall kan deze overwinning gezien worden als een uitstekende impuls voor het Marokkaanse voetbal, onder andere door de automatische deelname aan het WK voor Clubs. Deze editie zal begin december in de Verenigde Arabische Emiraten gehouden worden, de club waartegen Wydad gaat beginnen in de tweede ronde is de winnaar van de CONCACAF Champions League: het Mexicaanse Club de Fútbol Pachuca. Deze wedstrijd wordt op 9 december gespeeld, de exacte info over het tijdstip en de kanalen die tot uitzending over gaan houden jullie nog van ons tegoed. 

Opstelling met wijzigingen
Laaroubi; Noussair, Rabeh, Attouchi, Gaddarine, Khadrouf (86' El Hachimi), El Karti (goal), Nakkach, Saidi, El Haddad (93' Outtara), Bencharki

Bekijk hieronder een korte samenvatting van de wedstrijd:

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=Yx28gWlwkcE

Photocredit: CAFonline.com

© Redactie 2017
marokko
atlasleeuwen
wydad casablanca
caf champions league
al ahly
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi