Afgezant van de Indonesische president ontvangen in Marokko

marokko
1
6 nov '17
Hij bracht een boodschap over aan Koning Mohammed VI van de Indonesische president Joko Widodo.

Minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking Nasser Bourita ontving Abdurrahman Mohammad Fachir, vice-minister van Buitenlandse Zaken van Indonesië, afgelopen vrijdag in Rabat. Hij bracht een boodschap over aan Koning Mohammed VI van de Indonesische president Joko Widodo.

In een verklaring aan het Marokkaanse persbureau MAP aan het einde van deze ontmoeting, benadrukte de Indonesische ambtenaar de solide politieke betrekkingen tussen het Koninkrijk Marokko en de Republiek Indonesië, en pleitte hij voor versterking van de bilaterale banden tussen de twee volkeren.

In dit verband sprak de vice-minister van Buitenlandse Zaken van Indonesië de hoop uit dat de broederlijke betrekkingen tussen de twee landen worden versterkt en dat hun samenwerking op het hoogste niveau wordt bevorderd.

Hij benadrukte ook de noodzaak om de contacten tussen zakenmensen in beide landen verder te vergemakkelijken en om samenwerking op verschillende gebieden te bevorderen, met name met betrekking tot kwesties van mondiale aard, zoals veiligheid en tolerantie.


Persoon op de afbeelding is de Indonesische president Joko Widodo

© Redactie 2017
marokko
rabat
indonesië
samenwerking
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?