Koning Mohammed gearriveerd in Abu Dhabi

marokko
0
7 nov '17
Koning Mohammed VI is vandaag in Abu Dhabi gearriveerd voor een vriendschappelijk- en werkbezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten.

Koning Mohammed VI wordt bij het bezoek vergezeld door Prins Moulay Ismaïl en een officiële delegatie met inbegrip van de adviseurs van de Koning, Fouad Ali El Himma, Yasser Znagui en Abdellatif Menouni. De delegatie omvat ook de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking, Nasser Bourita, de minister van Cultuur en Communicatie, Mohamed Laaraj, de voorzitter van de Nationale Musea Stichting, Mehdi Qotbi, evenals verschillende hoge civiele en militaire persoonlijkheden.

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Abu Dhabi werd de Koning opgewacht door Sheikh Hamdane Ben Zayed al-Nahyan, vertegenwoordiger van de gouverneur van de regio "Al Dhafra". Na het bekijken van de begroeting van de erewacht, werd de Koning ook verwelkomt door diverse hooggeplaatste Emirati functionarissen, de ambassadeur van Marokko in Abu Dhabi, Mohamed Ait Ouali, en de leden van de diplomatieke missie van het Koninkrijk in de Verenigde Arabische Emiraten.

Koning Mohammed VI zal vanaf zondag, 12 november, ook een officieel bezoek brengen aan Qatar.

© Redactie 2017
marokko
mohammed vi
abu dhabi
vae
werkbezoek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?