Marokkaanse snelwegbeheerder ADM lanceert drie nieuwe projecten

marokko
0
7 nov '17
De drie nieuwe snelwegprojecten zullen de verkeersinfrastructuur in Marokko helpen verbeteren.

De Marokkaanse Snelwegbeheerder (ADM) greep gisteren de viering van de Groene Mars aan om aan te kondigen dat zij drie nieuwe snelwegprojecten hebben gelanceerd.

In een verklaring kondigde ADM de opening aan van een nieuw tolstation op het knooppunt Mohammedia-Oost in de richting van Rabat. Het station vergroot zijn capaciteit tot zes rijstroken (voorheen 2), waardoor de doorstroming van het verkeer wordt verbeterd. Dit project vereiste 7 maanden werk.

Een tweede project werd gelanceerd in de stad Kenitra. Hier wordt gestart met het werk voor de ontwikkeling van een nieuw knooppunt op kilometerpunt 232 van de snelweg Rabat-Tanger. Dit project zal de connectiviteit en mobiliteit in deze stad vergroten.

Tenslotte kondigde ADM in Agadir de effectieve lancering aan van de ontwikkeling van een nieuw servicegebied langs de afdaling van Amskroud (snelweg Marrakech-Agadir). Uitgerust met 90 rustplaatsen voor vrachtwagenchauffeurs, laat dit gebied de chauffeurs toe om tussentijds te pauzeren, waarna ze hun reis uitgerust kunnen hervatten, geeft Lefr360 te kennen.

© Redactie 2017
marokko
mohammedia
kenitra
agadirsnelwegbeheerder
adm
projecten
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?