ONMT-Thomas Cook partnerschap: 1 miljoen Britse toeristen in 2020

marokko
0
7 nov '17
Het Marokkaanse Bureau voor Toerisme ONMT heeft in Groot-Brittannië een intensieve campagne gelanceerd om meer toeristen aan te trekken.

De Britse touroperator Thomas Cook en het Marokkaanse Bureau voor Toerisme ONMT wil de toestroom van Britse toeristen naar Marokko verhogen in de komende drie jaar, meldt het Marokkaanse persbureau MAP.

Een partnerschap werd gesloten op de World Travel Market 2017 (WTM), gehouden in Londen van 6 tot 8 november, tussen de Britse touroperator en het ONMT.

"Onze ambitie is om de komende twee jaar de drempel van één miljoen Britse toeristen te bereiken", zei Abderrafie Zouiten, directeur-generaal van ONMT.

Deze bloeiende markt heeft de afgelopen jaren een "zeer positieve" evolutie doorgemaakt, gestimuleerd door de toename van luchtdiensten tussen Marokko en Groot-Brittannië, die steeg van ongeveer 50 wekelijkse vluchten in 2012 naar 90 vluchten momenteel, voegde hij toe.

Het aantal Britse toeristen dat naar Marokko reist, vertoont ook een stijgende trend en dit jaar zullen er naar verwachting 700.000 toeristen komen tegen 490.000 vier jaar geleden.

ONMT heeft in Groot-Brittannië een intensieve campagne gelanceerd in de gedrukte media, vakbladen, sociale netwerken en openbaar vervoer. Onder de titel "Much Mor" (mor van more en Morocco) is deze communicatiecampagne bedoeld om Britse toeristen aan te moedigen het land te bezoeken om zijn multiculturele facetten, historische locaties en gastronomische gerechten te ontdekken. 

© Redactie 2017
marokko
toerisme
onmt
thomas cook
partnerschap
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?