Arrestatie van een sa7ir in Nouaceur

marokko
1
9 nov '17
Op het moment van zijn arrestatie waren er maar liefst 30 vrouwelijke klanten aanwezig.

De arrestatie volgde na een klacht van een van de slachtoffers van de sa7ir. Volgens het dagblad Assabah zou de man geprofiteerd hebben van de situatie van het slachtoffer dat op alle mogelijke manieren probeerde om zich te herenigen met haar echtgenoot d.m.v. sihr.

Hij zou hebben gevraagd om grote sommen geld en haar pushen om haar sieraden te verkopen, omdat hij anders niet in staat zou zijn om zijn "wonder behandeling" voort te zetten. Bovendien begon de gezondheidstoestand van het slachtoffer te verslechteren na het opdrinken van een vloeistof die de sa7ir haar had gegeven. De vrouw begon te lijden aan langdurige diarree en maagpijn, waarvoor ze veel artsen zag, maar die konden haar niet genezen.

Het slachtoffer besloot uiteindelijk om een klacht in te dienen tegen de sa7ir voor de verslechtering van haar gezondheidstoestand en voor het geld dat hij van haar had afgetroggeld, wat neerkwam op 140.000 dirham.

De 57-jarige sa7ir werd op de avond van 3 november in de Nouaceur-prefectuur gearresteerd in een huis dat hij gebruikte om zijn sihr praktijken uit te voeren. Er waren 30 vrouwelijke klanten aanwezig op het moment van de arrestatie. Ze werden allemaal ondervraagd door de gendarmerie ten behoeve van het onderzoek.

Sihr is in de Islam streng verboden. Zowel het zich beroepen op sihr als het uitvoeren daarvan is niet toegestaan. Tevens is het één van de grootste zonden binnen de Islam.

© Redactie 2017
marokko
nouaceur
sa7ir
sihr
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi