Azemmour: Doodstraf voor moord en kannibalisme op 14-jarige jongen

algemeen
2
10 nov '17
Een ongelofelijk luguber en bizar verhaal speelde zich in augustus van dit jaar af in Azemmour.
Het doodvonnis werd gisteren door het Hof van Beroep in El Jadida uitgesproken tegen een persoon wegens moord en kannibalistische daden op een minderjarige jongen in de stad Azemmour. 

De feiten dateren terug naar augustus van dit jaar, toen een persoon een 14-jarige jongen naar de katholieke begraafplaats in de stad Azemmour lokte. Volgens Al Massae, in zijn editie van vandaag, veranderde wat een dronken avond zou worden in een vreselijke moord. De dader zou de keel van het slachtoffer met een groot mes hebben doorgesneden. Hij zou de ribbenkast van de 14-jarige jongen hebben geopend waarna hij zijn hart at en zijn bloed dronk.

Hierna vertrok de moordenaar en liet het lichaam open en bloot liggen. Een voorbijganger waarschuwde de politie na zijn macabere ontdekking. De moordenaar werd snel opgepakt, niet ver van de plaats delict. Hij werd overgebracht naar het regionale Mohammed V ziekenhuis, waar hij alles bekende in aanwezigheid van politieagenten. Een arts die tijdens de ondervraging aanwezig was, zou de moordenaar hebben opgedragen over te geven, waarbij de politie de overblijfselen van het hart van het slachtoffer vond.
marokko
opmerkelijk
kannibalisme
moord
azemmour
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
ziekenhuis
arrestatie
drugshandel
frmf
moskee
sebta
gevangenisstraf
economie
el jadida
jamal sellami
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima