Renard: 'Het is nu aan mij om deze klus te klaren' (video)

sport
0
10 nov '17
De Fransman ziet kwalificatie voor het WK als perfect cadeau om alle partijen die in hem hebben geloofd terug te betalen.
Het is voor Hervé Renard bekend terrein, Ivoorkust. De Fransman verliet net zo succesvol als hij dat bij Zambia deed het land met een prachtige hoofdprijs, de Afrika Cup van 2015. Renard is een prijzenwinnaar, zo bleek ook weer tijdens de persconferentie van vanmiddag. Zo zei hij onder andere terug te zijn gekomen in een land waar hij hele mooie herinneringen aan over heeft gehouden, echter zullen die geparkeerd gaan worden omdat hij nu een ander doel moet zien te verwezenlijken. 

'We zitten er heel dicht tegen aan, maar toch ook weer niet'
Over de fysieke gesteldheid van de aanwezige 26 internationals was Renard heel kort: ''Die is goed''. De ex-coach van onder andere LOSC Lille en FC Sochaux zegt heel erg tevreden te zijn over zijn huidige baan bij de Marokkaanse bond: ''Sinds mijn komst in Marokko is het me nooit ergens aan ontbroken, ik heb altijd alle beschikbare middelen aangereikt gekregen om m'n werk te doen. M'n dank gaat dan ook uit naar de voorzitter, mijn eigen staf en eenieder die heeft bijgedragen aan waar we nu staan. De enige echte manier om al die betrokkenen te bedanken is door morgen dat WK-ticket binnen te halen. Het is nu aan mij om deze klus te klaren.''

Bekijk hieronder de video van de persconferentie:


YouTube link:

Photocredit: Le360.ma
marokko
atlasleeuwen
hervé renard
wk 2018
kwalificatie
ivoorkust
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
rohingya
syrië
moord
migranten
ayoub el kaabi
adel taarabt
spoorwegongeval
oost-ghouta
fifa
rs berkane
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam