Berrechid: Jongen vermoord na reageren op verkoopadvertentie op Avito

buitenland
13
11 nov '17
De 21-jarige jongen reageerde op een verkoopadvertentie van een motor.
A.R. werd voor het laatst gezien op 9 november toen hij vertrok om een ​​Yamaha T-Max 530cc motor te kopen. Volgens Chouftv.ma zou de overledene, 21 jaar oud, naar Berrechid gegaan zijn met een som van 100.000 dirham om een motor te kopen die hij had gevonden via een advertentie op Avito,ma., een online verkoopsite.

A.R. had geen idee dat de advertentie hem zijn leven zou kosten, hij werd afgeslacht en zijn geld werd gestolen. De ouders van de overledene, inwoners van Casablanca, merkten op dat hun zoon enige tijd geen levensteken had getoond en namen contact op met zijn oom waar hij logeerde voor zijn aankoop. Hun verbazing was groot toen hij hen uitlegde dat hij de jongeman niet meer had gezien sinds hij was vertrokken om de verkoper van de motor te ontmoeten.

De ouders van het slachtoffer werden op de hoogte gebracht over het lot van hun zoon nadat de politie naar hun huis was gekomen nadat ze de identiteit hadden vastgesteld van een lijk dat op een braakliggend terrein was gevonden. Volgens de omwonenden was de overledene een rustig persoon en geliefd bij iedereen. De identiteit van de moordenaar blijft voorlopig onbekend.
marokko
berrechid
moord
advertentie
motor
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
jamal sellami
arrestatie
chan 2018
ziekenhuis
amsterdam
cybercriminaliteit
gevangenisstraf
wydad casablanca
moskee
botola pro
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima