Koning Mohammed VI heeft ontmoeting met kroonprins van Abu Dhabi

buitenland
1
12 nov '17
Koning Mohammed VI ontving gisteren in zijn residentie in Abu Dhabi, de kroonprins van Abu Dhabi, Sheikh Mohammed Ben Zayed Al Nahyane.

Na de uitgebreide ontmoeting met verschillende hoge functionarissen van de twee landen, hielden Koning Mohammed VI en Sheikh Mohammed Ben Zayed Al-Nahyan nog een privégesprek met elkaar.

Tijdens deze gesprekken bespraken koning Mohammed VI en Sheikh Mohammed Ben Zayed al-Nahyan de uitstekende bilaterale relaties en het sterke en multidimensionale strategische partnerschap tussen de twee landen, evenals de hechte banden van broederschap tussen de twee volkeren.

In dit verband werd overeengekomen om de gezamenlijke bilaterale commissie nieuw leven in te blazen en een nieuwe impuls te geven.

De gesprekken tussen Koning Mohammed VI en Sheikh Mohammed Ben Zayed al-Nahyan hadden ook betrekking op verschillende regionale en internationale kwesties, waaronder de recente ontwikkelingen met betrekking tot Qatar. Koning Mohammed VI wordt vanmiddag verwacht in Qatar om ook daar gesprekken te voeren.

© Redactie 2017
mohammed vi
abu dhabi
kroonprins
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?