Koning Mohammed VI gearriveerd in Qatar

marokko
0
13 nov '17
Koning Mohammed VI arriveerde gisterenavond in Doha, Qatar.

Koning Mohammed VI, vergezeld door Prins Moulay Ismail, vertrok gisteren vanuit de Verenigde Arabische Emiraten voor een officieel bezoek aan Qatar, meldt het Marokkaanse persbureau MAP.

Koning Mohammed VI werd op de internationale luchthaven Hamad in Doha verwelkomd door de emir van Qatar, Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani. Na een groet van de erewacht werd de Koning begroet door andere hooggeplaatste functionarissen.

Hierna vertrokken de 2 staatshoofden naar 'Diwan Emiri' waar de twee gesprekken hielden. De gesprekken tussen de Koning en de emir van Qatar waren gericht op de uitstekende betrekkingen tussen de twee landen en de sterke wil van de twee staatshoofden om de samenwerking op verschillende gebieden verder te verstevigen. De twee staatshoofden wisselden ook van gedachten over onderwerpen van gemeenschappelijk regionaal en internationaal belang.

De Koning wordt tijdens dit bezoek vergezeld door een grote delegatie, waaronder de Koning's adviseurs Fouad Ali El Himma, Yassir Znagui en Abdellatif Menouni en de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking Nasser Bourita.


Bijgevoegde foto is een archieffoto van een eerder bezoek in april 2016

© Redactie 2017
marokko
mohammed vi
qatar
doha
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?