Grote onrust na beveiligingslek op de internationale luchthaven Ibn Battouta in Tanger

buitenland
0
14 nov '17
De politie voert onderzoek uit op de internationale luchthaven Ibn Battouta om de oorsprong van een beveiligingslek te achterhalen.
In opdracht van Abdellatif Hammouchi, de directeur-generaal van het DGSN-DGST, voert de Nationale Criminele Politie Brigade (BNPJ) een onderzoek uit op de luchthaven van Tanger.

Het doel van dit onderzoek is om de oorsprong te achterhalen van een beveiligingslek waardoor een Afghaanse man, zijn vrouw en zijn kinderen het Marokkaanse grondgebied met valse paspoorten konden verlaten. Het is niet duidelijk of de zaak verband houdt met een geval van terrorisme of drugshandel. Het incident veroorzaakte grote onrust bij politieagenten op de luchthaven Ibn Battouta.

Volgens bronnen van Le360 zetten de BNPJ-elementen, die sinds eind vorige week aanwezig zijn, hun onderzoek voort voor de vierde dag op rij. De bronnen voegen eraan toe dat verschillende leidinggevenden van de politie hun baan kunnen verliezen, zodra de resultaten van het onderzoek naar het DGSN in Rabat zijn gestuurd.
marokko
tanger
ibn battouta
luchthaven
beveiligingslek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
jamal sellami
arrestatie
chan 2018
ziekenhuis
amsterdam
cybercriminaliteit
gevangenisstraf
wydad casablanca
moskee
botola pro
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima