Grote onrust na beveiligingslek op de internationale luchthaven Ibn Battouta in Tanger

buitenland
0
14 nov 14:02
De politie voert onderzoek uit op de internationale luchthaven Ibn Battouta om de oorsprong van een beveiligingslek te achterhalen.
In opdracht van Abdellatif Hammouchi, de directeur-generaal van het DGSN-DGST, voert de Nationale Criminele Politie Brigade (BNPJ) een onderzoek uit op de luchthaven van Tanger.

Het doel van dit onderzoek is om de oorsprong te achterhalen van een beveiligingslek waardoor een Afghaanse man, zijn vrouw en zijn kinderen het Marokkaanse grondgebied met valse paspoorten konden verlaten. Het is niet duidelijk of de zaak verband houdt met een geval van terrorisme of drugshandel. Het incident veroorzaakte grote onrust bij politieagenten op de luchthaven Ibn Battouta.

Volgens bronnen van Le360 zetten de BNPJ-elementen, die sinds eind vorige week aanwezig zijn, hun onderzoek voort voor de vierde dag op rij. De bronnen voegen eraan toe dat verschillende leidinggevenden van de politie hun baan kunnen verliezen, zodra de resultaten van het onderzoek naar het DGSN in Rabat zijn gestuurd.
marokko
tanger
ibn battouta
luchthaven
beveiligingslek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al quds
rico verhoeven
real madrid
demonstratie
jamal ben saddik
glory redemption
wk voor clubs
wydad casablanca
achraf hakimi
palestina
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
spanje
rabat
daesh
wk 2018
politie
aanslag
turkije
al hoceima