Nador: Arrestatie van 7 personen betrokken bij internationale drugshandel

buitenland
0
14 nov '17
De politie ging tot de arrestaties over op basis van nauwkeurige informatie verstrekt door de inlichtingendienst DGST.
De justitiële politie van Nador arresteerde vanochtend zeven personen wegens hun vermeende banden met een crimineel netwerk dat actief is in de internationale handel van drugs en psychotrope stoffen. De politie ging tot de arrestaties over op basis van nauwkeurige informatie verstrekt door de inlichtingendienst DGST.

Volgens een verklaring van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) resulteerde een huiszoeking bij de hoofdverdachte in Douar Laababda (provincie Driouch) tot de inbeslagneming van 12,61 ton hash, een jachtgeweer, een som van 115.000 dirham en 8 voertuigen met valse kentekenplaten, waarvan er één het onderwerp is van een aangifte van diefstal in een Europees land.

De huiszoekingen van de veiligheidsdiensten resulteerden ook in de inbeslagname van 15.500 dozen illegaal gesmokkelde sigaretten van verschillende merken en 6 ton benzine opgeslagen in plastic containers, zei het DGSN.

De verdachten zijn in politiebewaring geplaatst gedurende het onderzoek, dat nog steeds loopt en onder toezicht staat van het bevoegde parket om alle activiteiten en vertakkingen van dit criminele netwerk te onthullen, zei dezelfde bron.
© Redactie 2017
marokko
nador
drugshandel
arrestaties
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
afrika cup 2019
comoren
bouknadel
khashoggi
doden
turkije
trein
saoedi-arabië
istanbul
kwalificatie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam