Dar Bouazza: 16 vissers gered door marinepatrouille

marokko
0
16 nov '17
Door de snelle hulp van de marinepatrouille kon een drama worden voorkomen.

Een patrouille van de Koninklijke Marine assisteerde op 11 november  in de buurt van Dar Bouazza een Marokkaans vissersboot genaamd "Haddane", met aan boord zestien vissers, die in moeilijkheden was. Er kwam zeewater in de machinekamer terecht door nog onbekende redenen, geeft een verklaring van de Koninklijke Strijdkrachten (FAR) te kennen.

Toen het team arriveerde, redde zij negen vissers, terwijl een ander reddingsteam dat ook op het noodsignaal was afgekomen drie andere vissers redde, meldde FAR.

De eigenaar van de vissersboot en drie bemanningsleden bleven in eerste instantie aan boord , in de hoop de boot te kunnen redden, maar werden enkele uren later toch gered door de patrouilleboot van de Koninklijke Marine, vlak voordat deze tot zinken kwam, meldt Lefr360.

Het slepen van de vissersboot mislukte vanwege de hoge instroom van zeewater, zei dezelfde bron, eraan toevoegend dat de zestien vissers boot ongeschonden door de Koninklijke Marine naar de haven van Casablanca werden gebracht.

© Redactie 2017
marokko
dar bouazza
marinepatrouille
vissers
gered
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi