Meknes: kind gered van sadistische vader

marokko
1
23 nov '17
Het jongetje onderging de meest gruwelijke mishandelingen.

De stichting "Touche pas à mes enfants" (Raak mijn kinderen niet aan) onthulde een nieuwe ernstige zaak van kindermishandeling. Zij dienden een een klacht in bij de procureur-generaal van de Koning tegen een vader die ervan wordt beschuldigd zijn zoon te hebben gemarteld.

Het Arabischtalige dagblad Al Massae bericht vandaag over deze trieste zaak. Het betreffende kind is amper 7 jaar oud en de moeder was gevlucht voor het gewelddadige en sadistische karakter van de vader.

Najia Adib, voorzitter van de stichting "Touche pas à mes enfants", zei dat ze de marteling van het kind met eigen ogen zag. De vader, verteld ze tegen Al Massae, gebruikte de meest sadistische methoden van foltering. Adib zei dat ze in eerste instantie de reis naar de boerderij alleen maakte, waar de vader het kind had opgesloten in een kamer. Het kind vertelde dat hij was geslagen met een rubberen kabel en een metalen kettingfiets. De vader zou zelfs een mes hebben gebruikt. De jongen had een diepe wond in zijn hoofd.

Adib citerend schrijft de krant dat het kind zijn nachten in de kou doorbracht, vastgebonden met draad. Vandaar zijn vele kneuzingen en wonden, evenals zijn verontrustende psychische gesteldheid.

Woensdag, in de vroege uren van de dag, keerde Adib terug naar de boerderij, maar dit keer nam ze de gendarmerie mee die de vader arresteerde en het kind uit zijn hel redde.  Beide worden gehoord door de onderzoekers.

© Redactie 2017
marokko
meknes
kind
mishandelingen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi