Löw: 'Marokko is de Afrikaanse ploeg die voor de meeste verrassing gaat zorgen'

marokko
0
24 nov '17
Volgens de bondscoach van de regerend wereldkampioen zal de grootste verrassing vanuit Afrika van de Leeuwen v/d Atlas gaan komen.
Gedurende een persconferentie liet de bondscoach van 'die Manschafft' zijn licht schijnen op de mogelijke tegenstanders van zijn ploeg. Waar Nigeria als eerste Afrikaanse land één van de 5 te verdelen WK-tickets wist te bemachtigen, was Löw meer te spreken over de ploeg van bondscoach Hervé Renard. Hier laat hij onder meer het volgende over weten: ''Er zullen verschillende goede teams deel gaan nemen aan dit WK. Neem bijvoorbeeld Marokko, zij hebben het heel goed gedaan gedurende de kwalificatiereeks. Ik ben van mening dat zij de Afrikaanse ploeg zijn die voor de meeste verrassing uit dat continent gaan zorgen.''

Geen enkele treffer te verwerken gekregen in aanloop naar WK 2018
Ter herinnering: Marokko is tot nu toe de enige ploeg ter wereld die zonder een treffer te verwerken hebben gekregen, zich heeft geplaatst voor een WK. Dit record geldt dan alleen voor de groepsfase (laatste ronde) van de WK-kwalificatiereeks. In de tweede Afrikaanse kwalificatieronde kreeg de ploeg, toen geleid door bondscoach Badou Zaki, wel een goal tegen. De uitwedstrijd tegen Equatoriaal Guinée op 15 november 2015 werd met 1-0 verloren. 

Photocredit: RRP.pe
© Redactie 2017
marokko
atlasleeuwen
wk 2018
joachim löw
duitsland
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi