Fez: ontmanteling van een netwerk gespecialiseerd in autodiefstal

buitenland
0
24 nov 19:01
Het netwerk werkte internationaal en smokkelde gestolen auto's Marokko binnen.
Een crimineel netwerk gespecialiseerd in diefstal met geweld en internationale smokkel van gestolen auto's werd op 23 november in Fez ontmanteld op basis van informatie van de inlichtingendienst DGST.

De ontmanteling van dit netwerk is het resultaat van onderzoeken door de veiligheidsdiensten na de registratie van verschillende gevallen van diefstal van auto's met geweld. Het onderzoek resulteerde in de arrestatie in Fez van de hoofdverdachte.

De hoofdverdachte werd gearresteerd in gezelschap van een van zijn handlangers en in het bezit van een auto die door de Spaanse veiligheidsautoriteiten internationaal was gesignaleerd als gestolen. Twee andere handlangers werden gearresteerd in Fez en Salé.

Doorzoekingen door de veiligheidsdiensten in de huizen van de verdachten hebben geleid tot de inbeslagname van drie auto's, waaronder een 4x4 die het onderwerp was van een aangifte van diefstal met geweld van op 11 november in Salé, en een andere gestolen auto uit Spanje. Technische expertise zal de oorsprong van het vierde voertuig nog moeten bepalen.

De inspectie van de in beslag genomen auto's hebben tevens geleid tot de inbeslagname van verschillende vervalste registratie-, identificatie- en rijbewijsdocumenten op naam van de verdachten, evenals ijzeren staven, sleutels, bankkaarten en bankcheques, sommen geld en mobiele telefoons.

De verdachten werden in politiehechtenis geplaatst ten behoeve van het onderzoek door de Nationale Recherche Brigade (BNPJ) in opdracht van het bevoegde parket om alle activiteiten en eventuele handlangers van dit criminele netwerk te onthullen.
marokko
fez
diefstal
handel
gestolen
auto's
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al quds
real madrid
wk voor clubs
glory redemption
jamal ben saddik
rico verhoeven
achraf hakimi
trump
demonstratie
wydad casablanca
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
spanje
rabat
daesh
wk 2018
politie
aanslag
turkije
al hoceima