Fnideq: Politie doet inval tijdens huwelijksfeest

marokko
8
27 nov '17
De politie was op zoek naar de vader van de bruid.

Al meer dan 14 jaar weet een machtige drugsbaron uit het gebied Tetouan-Fnideq aan justitie te ontsnappen, ondanks verschillende arrestatiebevelen op nationaal en internationaal niveau.

In de editie van vandaag meldt Assabah dat in de nacht van zaterdag op zondag een grote politie inval, die gezamenlijk werd uitgevoerd door de gerechtelijke politie van Fnideq en Tetouan, plaats vond tijdens een huwelijksfeest.

Nadat men had vernomen dat de dochter van de drugsbaron, die sinds 2003 wordt gezocht, zich voorbereidde om haar bruiloft te vieren, greep de politie de kans aan om de voortvluchtige baron in de kraag te kunnen vatten. Volgens Assabah waren niet minder dan 35 elementen van de gerechtelijke politie, gekleed in burgerkleding en gewapend, onder de vele gasten geïnfiltreerd om de verdachte te identificeren en te arresteren.

Rond 1 uur 's nachts, en terwijl het huwelijksfeest in volle gang was, stormde de politie binnen en wilde zij gebruik maken van het verrassingselement. Maar hoewel het huwelijk dat van zijn eigen dochter was, werd de drugsbaron niet gevonden.

Assabah veronderstelt dat personen in dienst van de drugsbaron zeker de aanwezigheid van de politie op het toneel, en op de wegen naar de boerderij waar het huwelijk plaatsvond, hebben gesignaleerd.

Het dagblad stelt ook dat de onmogelijkheid om de drugsbaron te arresteren ligt in zijn zeer hoge mobiliteit en de veelheid van zijn woningen in het noorden van Marokko. Bovendien zou hij een supersnel jacht hebben waarmee hij zich langs de kust of zelfs tussen de twee oevers van de Middellandse Zee kan bewegen.

© Redactie 2017
marokko
fnideq
drugsbaron
huwelijksfeest
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi