Meknes: Vier verdachten van internationaal autohandel netwerk gearresteerd

marokko
1
29 nov '17
Het netwerk handelde in gestolen auto's.

Op basis van nauwkeurige informatie van de inlichtingendienst DGST arresteerde de Nationale Brigade van de Justitiële Politie (BNPJ) op maandag in Meknes vier andere personen die ervan verdacht werden banden te hebben met het internationale autohandel netwerk van gestolen auto's, dat onlangs werd ontmanteld in Fez en Salé.

De onderzoeken uitgevoerd door de veiligheidsdiensten hebben geleid tot de arrestatie, in het centrum van Meknes, van de vier verdachten voor hun vermeende betrokkenheid bij de diefstal van auto's, zei het Directoraat-Generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in een verklaring. De verdachten tussen 25 en 47 jaar oud worden er ook van verdacht gestolen auto's op de nationale markt te verkopen na het vervalsen van de documenten.

Drie auto's van onbekende oorsprong en een geldbedrag (67.000 dirham), mobiele telefoons en mechanische gereedschappen die werden gebruikt om de identificatietekens van het voertuig te verbergen, werden in beslag genomen.

De verdachten werden in hechtenis genomen ten behoeve van het onderzoek door de BNPJ, in opdracht van het Openbaar Ministerie, om mogelijke handlangers van dit criminele netwerk te vinden.

© Redactie 2017
marokko
meknes
gestolen
auto
netwerk
internationaal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?