In beeld: Marokko's loodzware gang naar het WK van 2018 (video)

marokko
1
1 dec '17
De cover hierboven dekt de lading van Marokko's loodzware kwalificatiecampagne: je kwalificeren in Afrika voor een WK is niet alleen techniek maar meer op fysiek vlak de overhand hebben.

Dat Marokko zometeen kan uitkijken naar de lotingsceremonie voor het WK van 2018 in Rusland is geen vanzelfsprekendheid, de lange weg die geplaveid moest worden voor dit succes uitte zich in loodzware uitwedstrijden die in de meeste gevallen onder erbarmelijke omstandigheden gespeeld moesten worden. Neem bijvoorbeeld het tweeluik met Equatoriaal Guinée, wat destijds nog afgewerkt werd onder bondscoach Badou Zaki, in de uitwedstrijd viel die Marokkaanse WK-droom bijna in duigen. Desalniettemin bood men het hoofd aan de druk, de arbitrale missers, de slechte velden en weersomstandigheden om toch nog die broodnodige glans te geven aan Marokko als voetbalnatie.

Deze ruim 23 minuten durende reportage van beIN Sports neemt je mee in de kwalificatiecampagne van begin tot eind, zeker een aanrader met het oog op de loting van zometeen. 

Bekijk de reportage van beIN Sports hieronder:



YouTube link

Photocredit: EPA

© Redactie 2017
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
wk 2018
herve renard
kwalificatie
bein sports
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?