Lalla Salma Foundation viert Internationale Vrijwilligersdag in Marrakech

buitenland
0
2 dec '17
Deze dag heeft tot doel de inspanningen te erkennen en te waarderen die vrijwilligers in het jaar 2017 hebben geleverd.
De Lalla Salma Foundation voor de preventie en behandeling van kanker viert op 9 en 10 december in Marrakech de Internationale Vrijwilligersdag onder het thema "Vrijwilligerswerk: een hefboom voor de bestrijding van kanker in Marokko".

Dit evenement zal meer dan 200 actieve vrijwilligers bijeenbrengen uit de verschillende oncologiecentra van het Koninkrijk (Casablanca, Fez, Meknes, Marrakech en Agadir), naast meer dan 40 gezondheidswerkers met verschillende profielen, meldde een verklaring van de Lalla Salma Foundation.

Deze dag, die is opgenomen als onderdeel van het Nationaal Plan voor Preventie en Beheersing van Kanker (PNPCC) 2010-2019, heeft tot doel de inspanningen te erkennen en te waarderen die vrijwilligers in het jaar 2017 hebben geleverd, om het bewustzijn te vergroten van de belangrijke bijdrage die zij leveren aan de strijd tegen kanker en om mensen uit alle lagen van de bevolking, van alle leeftijden, aan te moedigen om vrijwilliger te worden.

Het tweedaagse evenement zal worden gekenmerkt door de presentatie van het vrijwilligersverslag 2017 en de uitreiking van prijzen. Op basis van welomschreven criteria zoals toewijding, respect voor de instelling en patiënttevredenheid, kent de Lalla Salma Foundation twee prijzen toe voor dit jaar, namelijk de 'Lalla Salma Foundation Award' voor de vrijwilliger van het jaar 2017 en de 'Volunteer Program Award', ook wel de Merit Award genoemd, voor het vrijwilligersprogramma van het jaar 2017.
© Redactie 2017
marokko
marrakech
lalla salma
vrijwilligersdag
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
advocaat
benjamin netanyahu
ridouan taghi
israël
derk wiersum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi